Clicky
Διαλεγμένες μάρκες καφέ από την Ιταλία και τη Γερμανία - Κορυφαίες μάρκες καφέ - Εξερευνήστε τις καλύτερες μάρκες καφέ
Παγκόσμια παράδοση DHL Express
Δευτέρα-Τετάρτη: 9 π.μ. - 3 μ.μ., Παρασκευή: 9 π.μ. - 2 μ.μ. CET

μαρκεσ καφε

Roester

Εξαιρετικές μάρκεσ καφε (ιταλικές μάρκες καφέ και γερμανικές μάρκες καφέ)

Εξαιρετικές επιλογές καφέ: Γερμανικός & Ιταλικός καφές Όλοι οι τεχνίτες του καφέ μας καταγράφονται σχολαστικά με αλφαβητική σειρά. Έχουμε πρόσβαση σε μηνιαίες αφίξεις φρεσκοκαβουρδισμένων κόκκων, ενώ ορισμένοι καβουρδιστές εξασφαλίζουν εβδομαδιαίες αποστολές. Κάθε απόκτηση εσπρέσο ή κόκκων καφέ από την Espresso International εγγυάται απαράμιλλη φρεσκάδα. Αδράξτε τη στιγμή: εξασφαλίστε μια άψογη ευκαιρία για ιταλικό καφέ Espresso προσαρμοσμένο για τη συσκευή espresso που διαθέτετε σήμερα! Ενώ μυριάδες έθνη καυχιούνται για τις μοναδικές παραδόσεις τους στον καφέ, η Ιταλία παραμένει το απαράμιλλο επίκεντρο του εσπρέσο, του λάτε και των συναφών. Ως εκ τούτου, η συλλογή μας παρουσιάζει μια εκτεταμένη επιλογή από κορυφαίες μάρκες ιταλικού καφέ. Ωστόσο, οι στιβαρές γεύσεις των γερμανικών και ελβετικών καβουρδισμένων καφέδων στέκονται στο ύψος τους, ανταγωνιζόμενες τα εξαίσια γευστικά προφίλ των ιταλικών αδελφών τους. Βυθιστείτε βαθύτερα στον κόσμο των εμπορικών σημάτων καφέ " »

Alps Coffee

μάρκεσ καφέ Alps Coffee

Alunni-Espresso-Kaffee-Logo

μάρκεσ καφέ Alunni

Andraschko-Kaffee-Espresso

μάρκεσ καφέ Andraschko Kaffee

Arabicaffe-Logo-jpg

μάρκεσ καφέ Arabicaffe

arditi-caffe

μάρκεσ καφέ Arditi Caffè

Avanti Logo

μάρκεσ καφέ Avanti Kaffee

Caffe-Barbaro-Logo-jpg

μάρκεσ καφέ Barbaro Caffè

Barbera-Logo-jpg

Barbera

Brao-Logo-jpg

μάρκεσ καφέ Brao Espresso

Caffe-Borbone-Logo

μάρκεσ καφέ Caffe Borbone

Caffe-New-York-Logo

μάρκεσ καφέ Caffe New York

Carroux-Logo

μάρκεσ καφέ Carroux Espresso

Cellini-Caffe-Espresso-Italiano-Logo

μάρκεσ καφέ Cellini Espresso

Caffe-Cortese-Logo

μάρκεσ καφέ Cortese Caffè

Danesi-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Danesi

Dersut-Caffe-Espresso-Italiano-Logo

μάρκεσ καφέ Dersut

Di-Giampaolo-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Di Giampaolo Caffé

Caffe-Diemme-Logo

μάρκεσ καφέ Diemme

Dinzler-Logo

μάρκεσ καφέ Dinzler

Elbgold-Logo

μάρκεσ καφέ Elbgold

Essse-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Essse

Filicori-Zecchini-Logo

μάρκεσ καφέ Filicori Zecchini

1511-Logo

μάρκεσ καφέ 1511

GEPA-Logo-jpg

μάρκεσ καφέ GEPA

Golden-Brasil-Coffee-Logojpg

μάρκεσ καφέ Golden Brasil Coffee

Hardy-Logo

μάρκεσ καφέ HARDY

Hausbrandt-Logo

μάρκεσ καφέ Hausbrandt

illy-Logo

μάρκεσ καφέ Illy

Izzo-Logo

μάρκεσ καφέ IZZO

Jolly-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Jolly

Kenon Espresso Napoli

μάρκεσ καφέ Kenon Caffè

Kimbo-EspressoCaffe

 

μάρκεσ καφέ Kimbo

La-Genovese-Espresso-Kaffee-Espresso-ItalianoHAMusbY6IEkTt

μάρκεσ καφέ La Genovese

La-Tazza-doro-Logo

μάρκεσ καφέ La Tazza d'oro

Lavazza-Logo

μάρκεσ καφέ Lavazza

Lollo-Caffe-logo

μάρκεσ καφέ Lollo Caffè

Lucaffe-Logo-2023

μάρκεσ καφέ Lucaffe

Mamis-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Mamis Caffè

MariaSole

 

μάρκεσ καφέ Maria Sole

Martella-Logo

μάρκεσ καφέ Martella

Marziali-Caffe-Espresso-Rom

μάρκεσ καφέ Marziali Caffè

Caffe-Mauro_Logo

μάρκεσ καφέ Mauro

Julius-Meinl-Logo

μάρκεσ καφέ Meinl

Mille-SoliID53q4Z1xC9uH

μάρκεσ καφέ Mille Soli

Mocambo-Logo

μάρκεσ καφέ Mocambo

Moka-Efti-Logo

μάρκεσ καφέ Moka Efti

Mokaffe-Logo

μάρκεσ καφέ Mokaffe

Mokaflor-Logo

μάρκεσ καφέ Mokaflor

Mokamo-Logo

μάρκεσ καφέ mokaMO

mondicaffe-logo

μάρκεσ καφέ Mondicaffè

Mrs-Rose-Logo

μάρκεσ καφέ Mrs. Rose

Musetti-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Musetti Caffè

Nannini-Espresso-Kaffee

μάρκεσ καφέ Nannini

Nurri-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Nurri Caffé

Oro-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Oro Caffè

Passalacqua-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Passalacqua

Pellini-Logo

μάρκεσ καφέ Pellini

μάρκεσ καφέ Pezzullo

Quarta-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Quarta Caffè

Salimbene-Logo

μάρκεσ καφέ Salimbene

Sant-Eustachio-Caffe-Logo

μάρκεσ καφέ Sant'Eustachio

Saturno-Logo

μάρκεσ καφέ Saturno Caffè

Segafredo Espresso Kaffee

μάρκεσ καφέ Segafredo

Solino-Logo

μάρκεσ καφέ Solino

Speicherstadt-Logo

μάρκεσ καφέ Speicherstadt

Toraldo-LogouYb5Lbtn0aE7o

μάρκεσ καφέ Toraldo

Tre-Forze-LogoNW4CaSPtiNM3v

μάρκεσ καφέ TRE FORZE!

Trucillo-Logo

μάρκεσ καφέ Trucillo

Udinese-Caffe-LogofiqadO1sdv7uN

μάρκεσ καφέ Udinese

Valentino-Caffe-EspressopnxQoe2YolLB3

μάρκεσ καφέ Valentino Caffè
No results were found for the filter!

Οι διάφορες μάρκες καφέ και οι ιδιαιτερότητές τους

Beethoven and his coffee "Μέτρησα τη ζωή μου σε κουτάλια καφέ". Ποιος ξέρει πόσα από αυτά πρέπει να ήπιε ο Τόμας Στερνς Έλιοτ, διάσημος ποιητής και συγγραφέας μερικών από τα κείμενα που έδωσαν αφορμή για υπέροχα θεατρικά έργα;

Διαβάζοντας αυτά τα λόγια του, σκέφτεται κανείς τον νομπελίστα λογοτεχνίας του 1948 να κάθεται σε ένα τραπέζι, απολαμβάνοντας το νόστιμο ποτό από ένα ζεστό φλιτζάνι σε ένα μπαρ στο θλιβερό Λονδίνο. Και είναι ακόμη πιο συναρπαστικό να σκέφτεται κανείς αυτό το φλιτζάνι του ως μη αμειβόμενος θεατής της γέννησης διαχρονικών αριστουργημάτων όπως Φόνος στον Καθεδρικό Ναό ή Η Έρημος.

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας ιστορίας, υπήρξαν πολλοί θαυμαστές του πιο διαδεδομένου και γνωστού ίσως ποτού στην παγκόσμια σκηνή.

1732, ο μεγάλος συνθέτης Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ συνέθεσε ακόμη και ένα ελάχιστα γνωστό Καντάτα καφέ, ενώ ο συνάδελφος και αντίπαλός του Beethoven απαιτούσε ο καφές του να παρασκευάζεται με ακριβώς 60 φασόλια. Αλλά ο πιο πεπεισμένος και φανατικός θαυμαστής ήταν ο συγγραφέας Ονορέ ντε Μπαλζάκ, που ήταν μπορούν να καταναλώνουν έως και 50 φλιτζάνια την ημέρα και ο οποίος έγραψε Η πραγματεία των σύγχρονων διεγερτικών, τοποθετείται στο παράρτημα μιας έκδοσης του Φυσιολογία της γεύσης από Brillat-Savarin. «Ο καφές φτάνει στο στομάχι, και όλα μπαίνουν σε κίνηση - είπε ο συγγραφέας του μνημειώδους Η ανθρώπινη κωμωδία - οι ιδέες προχωρούν σαν τάγματα ενός μεγάλου στρατού στο πεδίο της μάχης. Οι αναμνήσεις ορμούν σαν σημαιοφόροι της παράταξης, το ελαφρύ ιππικό των συγκρίσεων προχωρά ορμητικά με υπέροχο καλπασμό".

Οι πιο διάσημες μάρκες καφέ

Lavazza Ευρύτατα διαδεδομένος στην Ευρώπη τον 15ο αιώνα, διαφοροποιήθηκε σε πολλές γεύσεις, σπεσιαλιτέ, προσφέρθηκε σε εκατοντάδες συνταγές χάρη στην ευφυΐα και τα επιδέξια χέρια των σεφ με αστέρια και τώρα συνοδεύει το πρωινό όλων των Ιταλών, σοφών και περήφανων θαυμαστών του καφέ, που κατάφεραν να κάνουν το αγαπημένο προϊόν δικό τους. δική μας μάρκα. Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες καβουρδιστήρια καφέ, το καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες και τη δική του μείγματα ή με το μυστικό συστατικό που το κάνει το πιο αγαπημένο. Εδώ, λοιπόν, οι μάρκες καφέ της Ιταλίας κυμαίνονται από Lavazza και Kimbo, περνώντας IllyCaffè Borbone και Caffè Passalacqua. Οι διασημότητες και τα είδωλα της ποιότητας του Belpaese στον κόσμο, κατάφεραν να επιβάλουν την "κυριαρχία" τους χάρη στην αποτελεσματικότητα, τη σχολαστική εργασία και τη φροντίδα του προϊόντος.

Έτσι γεννήθηκε αυτό που πολλοί καβουρδιστές ορίζουν, μέσω ενός λογοτεχνικού αφορισμού, το "Πολιτισμός του καφέ". Αρκεί μια περιήγηση στο διαδίκτυο και στους κύριους διαδικτυακούς ιστότοπους των εμπορικών σημάτων καφέ, ανεξάρτητα από το αν είναι διάσημα ή όχι, για να βρείτε παντού τη λέξη κουλτούρα να αναφέρεται. Και αν η Ιταλία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια χιλιόχρονη ιστορία σε λογοτεχνικό και καλλιτεχνικό επίπεδο, την καλύτερη και μακροβιότερη από πλευράς χρονικής συνέχειας παγκοσμίως, η γαστρονομική δεν είναι λιγότερο σημαντική, ιδίως αν γίνεται κατανοητή με όρους καφεΐνης.

Μια κουλτούρα που για αιώνες ανήκε στους παραγωγούς και τα υψηλά αξιώματα, τους μόνους αποδέκτες της γνώσης των μυστικών συνταγών που έπρεπε να διατηρηθούν ασφαλείς από τα αδιάκριτα μάτια και τους σφετεριστές. Σήμερα, ωστόσο, η γνώση αυτή δεν παραμένει πάντα προνόμιο των παραγωγών ή ενός περιορισμένου κύκλου ατόμων, των λίγων που επιλέγονται να χειρίζονται το προϊόν. Ευτυχώς, η λατρεία του καφέ δεν είναι στο επίπεδο της ιερότητας των ελληνικών ή αιγυπτιακών ναών, των οποίων η πρόσβαση στα πιο οικεία μέρη επιτρεπόταν μόνο στους ιερείς. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στην επεξεργασία του καφέ και όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι ενδιαφέρονται για την παραγωγή του, από την επιλογή των κόκκων μέχρι το καβούρδισμα και τη συσκευασία.

illy

Studying coffee

Ένα παράδειγμα είναι η Illy, η οποία εδώ και χρόνια στην Τεργέστη - μια πόλη που βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Ιταλίας, όπου η εταιρεία έχει την έδρα της - έχει ξεκινήσει ένα πραγματικό (Università del Caffè) Πανεπιστήμιο του καφέ, με εξειδικευμένα μαθήματα για υψηλή κατάρτιση και διάδοση του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του μεταπτυχιακού στην οικονομία και την επιστήμη του καφέ Ernesto Illy.

Αυτές κυμαίνονται από βιολογικές έως αγρονομικές πτυχές, χωρίς να παραμελούνται οι τεχνολογικές πτυχές της διαδικασίας που ξεκινά από το φυτό του καφέ και φέρνει το τελικό προϊόν στο φλιτζάνι.

Lavazza

Η επαγγελματική πορεία της Lavazza, μιας μάρκας καφέ που προωθεί εδώ και χρόνια την ανάπτυξη και τις τεχνικές αιχμής, βασίζεται στην ίδια γραμμή σκέψης. Η σχολή καφέ με την "Κέντρο Εκπαίδευσης" είναι ένα σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να κάνουν το ψηστήρι τηλεσκόπιο προς το αύριο. Μαθήματα, μαθήματα επανεκπαίδευσης, μαθήματα κατάρτισης: με λίγα λόγια, η ιδανική λύση για όσους έχουν επιλέξει να μετατρέψουν το πάθος τους για τον καφέ σε εργασία. Έτσι γεννιούνται όχι μόνο εξειδικευμένοι εργαζόμενοι στην παραγωγή, αλλά και σύμβουλοι και διευθυντές, διευθυντές εταιρειών και κορυφαίοι επαγγελματίες στον τομέα της γαστρονομίας. Οι "οινολόγοι" του καφέ.

Λιγότερο γνωστές μάρκες καφέ

Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο προνόμιο των πιο διάσημων εμπορικών σημάτων καφέ στον κόσμο.

Sant'Eustachio Il Caffè

Απόδειξη αυτού είναι επίσης η μαρτυρία του Sant’Eustachio, Ρωμαϊκή εταιρεία φρυγανίσματος, η οποία προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα γνώσης του προϊόντος σε ελάχιστη τιμή και προσιτά σε όλους. Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Πάνθεον της Ρώμης, τόπο ανάπαυσης βασιλιάδων και μεγάλων καλλιτεχνών, ο καφές Eustachio είναι must για τους τουρίστες και τους κατοίκους της πρωτεύουσας που θέλουν να δροσιστούν ή ακόμα και ένα απλό διάλειμμα απολαμβάνοντας στα χείλη την έντονη και κρεμώδη γεύση του Sant'Eustachio καφές.

Στο εργοστάσιό μας φτιάχνουμε καφέ μόνο με την κλασική ναπολιτάνικη καφετιέρα, το αρχαίο σύστημα που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες μας.”. Όπως είπαμε, μπορούμε επίσης να στοχεύσουμε στον προηγμένο κλάδο της παραγωγής, αλλά η παράδοση και το πάθος παραμένουν ο ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξης των μεγάλων εμπορικών σημάτων καφέ. Η εταιρεία με έδρα την Καμπανία Passalacqua το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο παραπάνω απόσπασμα που εμφανίζεται απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της και ακόμη και στο σύνθημά της: "Όπου ο καφές είναι οικογενειακή υπόθεση". Ίσως αυτός ακριβώς είναι ο χαρακτήρας που φέρνει τον καφέ πιο κοντά στην καθημερινή ζωή: η ιδιαίτερα ευαίσθητη ανθρώπινη πλευρά του.

Quarta Caffè coffee brand

Δεν μπορεί κανείς παρά να σκεφτεί ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς να ξυπνούν αναμνήσεις από τα νιάτα, προσωπικούς δεσμούς ή τη γέννηση νέων αγάπων. Ο καφές είναι μέλος της οικογένειας όλων μας, επίσης επειδή, όταν δεθείς μαζί του, δύσκολα τον αφήνεις.

Κάθε μάρκα έχει επιλέξει να διατηρήσει ανέπαφο το πάθος και την παράδοσή της, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από έναν αιώνα πειραματισμών και βελτιώσεων, προσπαθώντας πάντα να έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ένα μάτι στο παρελθόν και ένα στο μέλλον, γιατί μόνο αντλώντας έμπνευση από τις εμπειρίες του παρελθόντος μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό προϊόν για το αύριο.

From Illy's Trieste to Caffè Quarta's Lecce, η μάρκα καφέ επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα, από το Βορρά στο Νότο.

Φυσικά όχι μόνο στην Ιταλία

Carroux Coffee brand Ο καφές αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά και μια μάρκα καφέ μπορεί να βρεθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Παραδοσιακή είναι η παραγωγή που προσφέρει ο Carroux και Speicherstadt, εταιρείες με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας, οι οποίες θυμούνται πόσο θεμελιώδες είναι το ανθρώπινο χέρι για να δώσει ζωή σε ένα πραγματικά ποιοτικό προϊόν.

Οι μηχανές βοηθούν αλλά είναι ανίσχυρες εκεί όπου χρειάζεται καρδιά και πάθος.

Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Άπω Ανατολή. Και πάλι Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Ελλάδα. Κάθε έθνος προσφέρει τη δική του εκδοχή, το υπέροχο άρωμά του και το μείγμα γεύσεων.

Τα πάντα, ωστόσο, επικεντρώνονται στην αληθινή, μοναδική και ανεπανάληπτη γεύση του καφέ.. "Πόσο γλυκιά είναι η γεύση του καφέ! Πιο γλυκιά από χίλια φιλιά, πιο γλυκιά από ένα μοσχάτο κρασί". δήλωσε ο Μπαχ. Και αν το λέει ο μεγάλος συνθέτης της Τοκάτας και Φούγκας σε ρε ελάσσονα, τότε μπορούμε να τον εμπιστευτούμε.

Ιταλική κουλτούρα καφέ: Είναι τέχνη.

Ο καφές και η χώρα του μποτιλιαρίσματος - Εδώ είναι το μυστικό: Είναι μια κουλτούρα, μια τελετουργία και - τολμώ να πω - σχεδόν μια θρησκεία.

1. Lavazza: Όταν κάθε γουλιά λέει μια ιστορία

Ιδρύθηκε στους πολυσύχναστους δρόμους του Τορίνο, η Lavazza είναι ένα οικείο όνομα από το 1895. Είναι το "έλα στη μαμά" του κόσμου του καφέ, αυτό που λαχταράς εκείνα τα πρωινά της Δευτέρας.

Τι την κάνει να λειτουργεί;

 • Παράδοση: Πάνω από 125 χρόνια και εξακολουθεί να είναι ισχυρή.
 • Ποιότητα: Κόκκοι που προέρχονται από όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντας μια ισχυρή γεύση.
 • Καινοτομία: Καινοτομία: Είναι πρωτοπόροι, εισάγοντας νέες μεθόδους παρασκευής και μείγματα.

2. Illy: Ο μαέστρος των χαρμανιών καφέ

δρύθηκε το 1933 από τον Francesco Illy, αυτή η μάρκα φωνάζει "mamma mia!" σε κάθε φλιτζάνι. Γνωστός για το πλούσιο άρωμά του, ο Illy υπήρξε ο σιωπηλός σύντροφος πολλών βραδινών σκέψεων και πρωινών συλλογισμών.

Πίσω από τις σκηνές με την Illy::

 • Ακρίβεια: Η Illy κάνει τα πάντα, διασφαλίζοντας ότι κάθε κόκκος ανταποκρίνεται στα αυστηρά της πρότυπα.
 • Παγκόσμια παρουσία: Ενώ παρασκευάζεται στην Ιταλία, είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο.

3. Borbone: Το βασιλικό ζυθοποιείο

Έχετε πιει ποτέ καφέ που να σας κάνει να νιώθετε σαν βασιλικό πρόσωπο; Εισάγετε την Borbone, μια μάρκα που υπάρχει από τη δεκαετία του '90, αλλά έχει τη γοητεία και το χάρισμα του παλιού κόσμου.

Πόντοι γοητείας του Borbone: Ο καφές Borbone είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς καφέδες της Ευρώπης:

 • Ποικιλία: Από στιβαρά κόκκινα χαρμάνια μέχρι πιο ήπια μπλε, τα έχουν όλα.
 • Προσιτή τιμή: Ποιότητα χωρίς να καίει τρύπα στην τσέπη σας.

Γιατί αυτές οι μάρκες κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας (και στις κούπες)

Αυτές δεν είναι οι συνηθισμένες κούπες του καφέ σας. Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στυλ, ένα je ne sais quoi στις ιταλικές μάρκες καφέ. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη γεύση- έχει να κάνει με τις αναμνήσεις, τις συζητήσεις και εκείνες τις μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή να αξίζει τον κόπο.

Συχνές ερωτήσεις: Όλα τα πράγματα του καφέ

 1. Γιατί ο ιταλικός καφές είναι τόσο ξεχωριστός;
  Λοιπόν, φίλε, είναι ένα μείγμα παράδοσης, ακρίβειας και πάθους. Επιπλέον, οι Ιταλοί είχαν το προβάδισμα, τελειοποιώντας τον επί αιώνες.

 2. Ποιος είναι ο πιο δυνατός ιταλικός καφές;
  Αν και η γεύση είναι υποκειμενική, πολλοί θεωρούν ότι το κόκκινο μείγμα του Borbone είναι αρκετά δυνατό.

 3. Πώς απολαμβάνουν συνήθως οι Ιταλοί τον καφέ τους;
  Σύντομα, δυνατά και χωρίς φανταχτερά διακοσμητικά στοιχεία. Ο εσπρέσσο είναι ο πιο δημοφιλής, αλλά ο καπουτσίνο έχει την τιμητική του, συνήθως πριν από τις 11 το πρωί. Και όχι γάλα μετά το μεσημέρι, παρακαλώ!

Τυλίγοντας με μια ζεστή κούπα

Καθώς ολοκληρώνουμε το μικρό μας ταξίδι στα πλακόστρωτα δρομάκια της Ιταλίας, τα αρωματικά καφέ και τη μαγευτική ιστορία, να θυμάστε το εξής: ενώ εξερευνήσαμε μάρκες όπως η Lavazza, η Illy, η Borbone και ούτω καθεξής, είναι το πνεύμα της Ιταλίας, που περικλείεται σε κάθε φλιτζάνι, που πραγματικά ζεσταίνει την ψυχή.

Ενδιαφέρουσες εξωτερικές συνδέσεις::